Vaste prijs €34,95

De Algemene Periodieke Keuring, APK is een verplichte keuring om de verkeersveiligheid te bevorderen. In ons APK-station in Harderwijk kunt u met of zonder afspraak een APK-keuring laten uitvoeren.

Hoelang duurt een APK?

Een APK-keuring kost ongeveer een half uur.

Wat kost een APK-keuring?

Voor de APK rekenen wij een vaste prijs van €34,95. Combineert u de APK met een kleine of grote beurt? Dan krijgt u deze voor €15,00 De kosten voor een deeltjes test zijn €19,95.

APK AFSPRAAK MAKEN

Vanaf 1 januari 2023 veranderen de APK eisen voor diesel auto’s met een roetfilter.
Dan is het verplicht om bij deze auto’s een deeltjesteller test uit te voeren. Daarbij mag de auto niet meer uitstoten dan het maximaal aantal roetdeeltjes per cm3 vastgesteld door de wetgever. Hierdoor veranderen ook de kosten voor de APK bij dieselauto’s met een roetfilter omdat er nu ook een deeltjestest uitgevoerd moet worden. De kosten voor de deeltjestest zijn € 19,95. Deze komen boven op de kosten van de APK (€ 34,95).
Heeft u een diesel auto zonder roetfilter dan blijven de kosten €34,95

Heeft uw auto een roetfilter? Of uw auto is uitgerust met een roetfilter, kunt u zien op de website van de RDW (ovi.rdw.nl). Onder het tabblad Motor & Milieu onder de kop Uitstoot ziet u achter de tekst: Af Fabriek Roetfilter APK, of uw auto is uitgerust met een roetfilter.

Meer informatie over de deeltjestest vindt u op de website van de RDW (www.rdw.nl)

Tip: Moet uw auto binnenkort voor de APK? Plan dan tijdig een afspraak. Wanneer uw auto niet door de keuring komt, is het fijn als de garage genoeg tijd heeft om de afkeur op te lossen.

Combineer uw APK met een beurt

Wist u dat wij de APK voor de helft van de prijs doen wanneer we een kleine of grote beurt uitvoeren? U betaalt dan alleen de meldingskosten aan het RDW a €15,-.

© Copyright 2024 Van der Horst Auto's door jansen-media | Privacy verklaring