Van Der Horst Auto’s is in april 2007 opgericht in Ermelo als kleinschalig autobedrijf. Waar de klant centraal staat en terecht kan voor een eerlijke occasion, reparatie-advies & reparatie, onderhoud en Apk-keuringen.

In 2020 zijn wij verhuisd naar Harderwijk. Vanuit hier hopen we onze klanten beter te kunnen ondersteunen. We hebben een grotere werkplaats en showroom gekregen zodat we u nog beter van dienst kunnen zijn. En klaar te zijn voor de toekomst. Onze monteurs krijgen jaarlijkse cursussen om van de nieuwste ontwikkelingen op de hoogte te blijven.

Het doel is om een vertrouwde garage te zijn in Harderwijk en omgeving. Zodat we u op een transparante manier kunnen helpen. Als klant ziet u de eigenaar, monteur en verkoper zodat u een duidelijk aanspreek punt heeft. De klant staat bij ons centraal.

Wilt u bij een reparatie aanwezig zijn? Dan is dat mogelijk. Een kijkje nemen in de werkplaats? Ook geen probleem!

Als we iets repareren of vervangen is het mogelijk om het kapotte onderdeel te bekijken. Wij willen dat onze klanten een goede auto heeft ongeacht wat die heeft gekost.

ONS TEAM

  • Steven

   StevenEigenaar, monteur & verkoop

   De passie voor auto’s is er vanaf jongs af aan. Mijn ouders hebben jaren in Ermelo een autobedrijf gehad: ‘Auto Horst Ermelo’. Vanuit daar ontstond de passie voor het auto vak.

  • Carin

   CarinEigenaresse & administratie

   Samen met Steven run ik de zaak. Van klanten te woord staan tot export papieren maken.

  • Damian

   DamianAuto detailer

   Gek op blinkende auto’s! Ik vind het leuk om jouw nieuwe auto helemaal netjes te maken.

  • Jesse

   JesseAuto detailer

   Je lak weer laten schijnen! Dat is waar ik het voor doe. Elke zaterdag zorg ik dat de auto’s bij Van Der Horst auto’s er uitzien om door een ringetje te halen.

© Copyright 2024 Van der Horst Auto's door jansen-media | Privacy verklaring